Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile . continuă pe Online Sport

Prezenta de 101% in cea mai mica comuna din Alba: un sfert din votanti sunt pe lista suplimentara

Cea mai mica comuna din Alba, Ceru-Bacainti, inregistreaza o prezenta record la vot. La ora 19. 00 mai era nevoie de trei alegatori pentru ca procentul prezentei sa fie de 100% raportat la persoanele inscrise pe lista electorala permanenta.

Prezenta de 102% in cea mai mica comuna din Alba: un sfert din votanti sunt pe lista suplimentara

Cea mai mica comuna din Alba, Ceru-Bacainti, inregistreaza o prezenta record la vot. La ora 19. 00 mai era nevoie de trei alegatori pentru ca procentul prezentei sa fie de 100% raportat la persoanele inscrise pe lista electorala permanenta.

Prezenta la vot de duminica, mai mica decat la alegerile din 2012. Care sunt datele furnizate de BEC

Prezenta la urne pe tara la alegerile locale de duminica a fost mai mica fata de cea de la scrutinul de acum 4 ani. in 2012 s-au prezentat la urne56,39% dintre romanii cu drept de vot, iar.

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

Pitesti: Candidatul independent Tudor Pendiuc a pierdut mandatul de primar la o diferenta mai mica de 400 de voturi fata de Cornel Ionica

Candidatul independent Tudor Pendiuc a pierdut mandatul la Primaria din Pitesti cu o diferenta mai mica de 400 de voturi, conform rezultatelor provizorii publicate de Biroul Electoral Central BEC) in fata vi.

Ludovic Orban: Cea mai dureroasa infrangere pentru PNL este cea din Capitala. A fost succesiunea de schimbari de candidati care a creat o perceptie negativa asupra partidului (VIDEO)

Ludovic Orban, fost candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca cea mai dureroasa infrangere pentru liberali la.

Cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani vine la Bucuresti ca sa-i invete pe romani cum sa manance sanatos

Numita de PETA Cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani, americanca Mimi Kirk sustine la Bucuresti, pe 11 iunie, conferinta How to Live Raw in Romania Cum sa fii raw vegan in Romania), in care va vorbi despre beneficiile unei alimentatii sanatoase.

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

Cea mai mare surpriza din politica romaneasca: Clotilde Armand, favorita sa castige Primaria Sector 1

In sectorul 1 din Bucuresti a avut loc cea mai mare surpriza din politica romaneasca. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Clotilde Armand, e favorita sa castige mandatul de primar, dupa ce.

Cea mai mandra bunica din lume: a redecorat casa cu fotografiile celor doi nepoti imprimate pe draperii, fete de perna si tapet VIDEO

Nepotii sunt cea mai mare bucurie a bunicilor, dar o bunicuta din statul american Carolina de Nord, in varsta de 66 de ani, a gasit o modalitate aparte de a-si dovedi iubirea fata de micutii care ii insenineaza batranetea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )